Виняса Флоу Йога

Виняса Флоу Йога

Виняса флоу е плавния неспирен поток на преминаване от една поза в друга, съчетавайки дъх и движение в едно. Това е динамична, силна и плавна практика, която разкрива нашия творчески потенциал.

Виняса флоу е подходяща за енергични хора. Тя тонизира, укрепва и увеличава енергията на тялото и практикуването й ще ви накара да почувствате своите сила, гъвкавост и издръжливост, като осъзнаете интелигентността на тялото си. При нея тялото прелива от поза в поза, така както вибрира енергията във Вселената.

Повечето учители я обясняват като свързване на една поза с друга незабелязано, включвайки и слънчевите поздрави, но всъщност всяка поза, която изпълняваш като свързано движение с дишането, е Виняса. Тялото променя позицията си от изправено вертикално до хоризонтално или обърнато обратно, съответно енергийния поток се разлива равномерно и плътно във всички части на физическото и ментално тяло. По време на този сеанс ЙОГА разпростира благотворното си влияние върху фигурата, здравето и красотата – физическа и духовна.

Пранаяма и релаксация са заключителните части на сеанса.

Часове

Вторник
16:30 - 18:0018:30 - 20:00
Четвъртък
16:30 - 18:0018:30 - 20:00

-

Водещ
Мира
Зала
Земя
Продължителност на класа
90 мин.
Препоръчително облекло
Клин
Еднократно посещение
7 лв.
Карта за 8 посещения
48 лв.
Категории